Volg jij graag een yogalesje in Nederland en wil je weten waar je dit op Ibiza kunt doen?  Ontdek de 5 meest inspirerende yogalocaties op het prachtige eiland Ibiza! Of je nu een ervaren yogi bent of een beginner, Ibiza biedt een scala aan yogalessen die geschikt zijn voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en balans.

  1. One-day retreat yoga: Ervaar de ultieme yoga-ervaring op Ibiza met One-day retreat yoga. Geniet van een halve of hele dag gevuld met yoga, meditatie en wandelen in een prachtige omgeving. Deze yoga retreat biedt ook gezonde snacks om je energie op peil te houden tijdens de dag. Bekijk alle opties op hun website. Als je op zoek bent naar een privé yoga retreat voor jou en je gezelschap, bekijk dan: https://www.ibizagevoel.nl/yoga/.

  2. Yoga & ontbijten bij Hostal La Torre: Begin je dag met een ontspannen yoga-sessie en heerlijk ontbijt bij Hostal La Torre. De yogales is meestal op woensdag en de locatie is werkelijk prachtig. Meld je van tevoren wel even aan via hun website. 

  3. Ibiza Yoga Retreat: Gelegen in het hart van het eiland, biedt Ibiza Yoga Retreat meerderedaagse yoga-retraites met verschillende yoga-sessies, workshops, meditatie en heerlijke gerechten. Bekijk alle informatie op hun website.

  4. Atzaro Ibiza: Atzaro is een fantastische plek die je niet mag missen als je op Ibiza bent. Naast een spa waar je kunt genieten van behandelingen en sauna’s, bieden ze ook regelmatig yogalessen aan. Bezoek hun website voor meer informatie.

  5. Amante Beachclub: Breng een bezoek aan dit prachtige plekje op Ibiza en begin je dag met yoga gevolgd door een gezond ontbijt. Amante biedt deze unieke ervaring van mei tot en met september. De locatie is werkelijk adembenemend. Bekijk alle informatie op hun website. 

Of je nu op zoek bent naar een eenmalige yogasessie of een meerdaagse retreat, deze 5 yogalocaties op Ibiza zijn zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je vakantie op dit prachtige eiland. Geniet van de rust, ontspanning en balans die yoga op Ibiza te bieden heeft!

Share: