In de haven van Santa Eularia bevindt zich sinds 2019 een nieuwe hotspot… ik hoor je denken, dan is deze hotspot ondertussen toch niet meer nieuw? Maar aangezien veel mensen in 2020 Ibiza niet hebben kunnen bezoeken, zal dit voor vele mensen nog een nieuwe hotspot zijn. Zelf zijn wij hier afgelopen herfst voor de eerste keer geweest. Mijn mening? Een hele fijne plek waar je super kunt borrelen en eten mét uitzicht!

Als ik naar Ibiza ga dan is lekker eten en drinken altijd een belangrijk onderdeel van onze vakantie. Naast genieten van alle mooie baaitjes en plekjes natuurlijk.. CbBc Marina is vanaf heden zeker een van de plekjes op Ibiza waar ik graag nog eens terugkom om te borrelen of te dineren!

Locatie & uitzicht

Allereerst de locatie, deze is perfect! In de haven van Santa Eularia vind je dit stijlvolle restaurant. Het ligt echt pal aan het water, en als de zon ondergaat zorgt dat voor supermooie plaatjes. Bootjes die langs varen of liggen te dobberen, de zonnestralen die op de zee schijnen.. De foto’s zeggen vast genoeg denk ik zo.

Sfeer

Dit restaurant is heel hip en stijlvol ingericht. Het is dan ook geen plek waar je in je slippers naar toe gaat. Maar wel een plek om in je jurkje lekker te genieten van een cocktail op de mooie loungestoelen. Het heeft zeker een luxe uitstraling. Ik vind het zo nu en dan altijd wel leuk om op zo’n mooie plek te dineren. De DJ die in de avond tijdens het diner stond te draaien maakte het plaatje compleet!

Menu

Ze hebben bij CBbC Marina een Mediterrane kaart en werken met veel lokale producten. De gerechten zijn zeker niet standaard en vooral heel smaakvol! Wij gingen voor de bacon met appel, jalapeno en o.a. guacamole taco. Superlekker! Je kunt ook kiezen voor okotopus, kreeft en bijvoorbeeld burrata. Ze serveren er daarnaast ook pasta, diverse paella schotels en een vegetarisch gerecht. Uiteraard ook genoeg keus uit vis- en vleesgerechten. Voor de kleintjes hebben ze er een kindermenu.

Prijs

De prijzen zijn hier gemiddeld. Niet superduur maar wel geprijsd. Voor Ibiza begrippen vinden wij dit zeer redelijk. Helemaal voor de locatie en de service die je hierbij krijgt. Voor een voorgerecht betaal je tussen de € 13,- en € 23,-. Paella en vlees vanaf € 25,-.

Service

Wij vonden de service echt super hier! Vriendelijk personeel en we werden snel geholpen.

Meer weten? Bekijk dan de website van CbBc Marina

Share: