Ibiza is uiteraard bij vele bekend om haar mooie baaitjes en het te gekke nachtleven dat je er kunt vinden. Maar dat is niet het enige waarom mensen naar Ibiza gaan. Op Ibiza kun je namelijk ook heerlijk eten. Je vindt op Ibiza een aantal zeer trendy restaurants waar je lang kan tafelen en kan genieten van meerdere gangen. Ook bij de meeste strandclubs staat er veel lekkers op de menukaart.

Hierbij wat tips (met bijbehorende foto’s) van een 3-tal plekken waar wij heerlijk gegeten hebben.

KM5

KM5 – in de avond

Dit restaurant vind je in het zuidwesten van het eiland. Je kan hier romantisch met je partner dineren, maar het is ook mogelijk om met groepen hier te komen eten.  Ze hebben een gevarieerde kaart met voor iedereen wel wat naar zijn of haar smaak. Daarnaast kun je in de avond hier een lekkere cocktail drinken of lekker dansen.

De website van KM5: http://www.km5-lounge.com/

Aura

Als je op Ibiza bent is het ook zeker een aanrader om een keer bij Aura te gaan eten. Je zit in een relaxte setting in een mooie open ruimte, “the garden restaurant”. Ook kun je na afloop nog een lekkere cocktail drinken.

Website van Aura: http://www.auraibiza.com/

Amante Beach Club

Als je dagje wilt ontspannen op een fantastisch mooi plekje én daarnaast ook heerlijk wilt lunchen, dan zit je bij Amante Beach Club goed. De service is top, ze serveren de heerlijkste  (detox) fruitshakes en de menukaart is om je vingers bij af te likken. Een echte aanrader!

Website van Amante Beach Club: http://www.amanteibiza.com/

Share: