Behoefte aan een heerlijk gezond detox sapje, een uitgebreid ontbijt of een andere healthy snack om de dag mee te beginnen? Deze drie locaties hebben veel gezonde dingen op de kaart staan en zijn daarnaast ook hele fijne plekken om te vertoeven. Welke is jouw favoriet?

Giri Café – San Juan
The Giri Café in San Juan (Noorden van het eiland) vind je op een sfeervolle locatie. Als je aan de voorkant van The Giri Café staat kun je nog niet zien wat voor mooi restaurant The Giri Café is. Het café heeft een mooie tuin (eerst even doorlopen naar achteren) waar je heerlijk kunt ontbijten. Ze hebben hier hele lekkere gerechten op de kaart staan. Ik at hier lekkere pannenkoeken met vers fruit. Het interieur ziet er ook heel mooi uit, met invloeden uit Bali, Java en Marokko.

Passion Café (meerdere locaties)
Op diverse plekken op het eiland (zoals in Santa Eularia en bij Marina Botafoch) vind je het Passion Café. Je kunt hier de dag beginnen met een mega gezond ontbijtje, vers sapje en veel ander lekkers. Check hun website voor alle locaties en openingstijden.

Wild Beets – Santa Gertrudis
In het sfeervolle dorpje Santa Gertrudis vind je Wild Beets. Hier kun je als het lekker weer is op het terras buiten zitten, maar binnen zit je ook heel fijn (met in de winter een gezellige open haard aan). Hier kun je niet “zo maar” gezonde sapjes en ontbijtjes scoren; hier hebben ze onbewerkte en veganistische gerechten op de kaart staan. Een vega-paradijsje dus.
Ze bereiden hier de gerechten met vele verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Share: