Begin dit jaar zijn wij voor het eerst bij Wild Beets geweest: “Raw, vegan and plant-based cuisine”. Een mega healthy hotspot waar wij bij toeval naar toe gingen omdat het die ochtend regende en we graag ergens even binnen wilden ontbijten… wat een aangename verrassing was dit! Als je op zoek bent naar een lekker en gezond ontbijt, dan zit je hier goed. Ze bereiden hier de gerechten met vele verse en seizoensgebonden ingrediënten. Bij slecht weer kun je binnen zitten en staat de open haard aan, maar ze hebben ook een terras voor alle zonnige dagen.

Wij hadden hier als ontbijtje gezonde pannenkoekjes, een grote bak fruitsalade en home made granola, een aanrader! Er staat veel lekkers op de kaart, dus laat je verrassen. Trouwens, je kunt hier ook naar toe om alleen een gezond sapje te drinken of voor een lunch of diner.

Je vindt Wild Beets in Santa Gertrudis, aan de rand van het dorpje. Ze zijn elke dag geopend van 09.00 tot 23.30 uur.  Bekijk zeker ook even hun website even voor heerlijk makende foto’s, het menu en meer informatie. 

Share: