Ontbijt je graag op bijzondere plekjes? Rijd dan een keer in de ochtend naar Hostal la Torre. Je vindt Hostal la Torre op 7 minuten rijden van het centrum van San Antonio. 

Sfeer

Goed om te weten is dat Hostal la Torre een Adults only hotel is.  Het is een kleinschalig boutique hotel en heeft echt een prachtige look-and-feel. Je loopt vanaf de binnentuin door naar achteren waar het restaurant met terras zich bevindt. Uitzicht op de rotsen en zee én in de avond een mooie zonsondergang. 

Ontbijten

Er staat van alles op de kaart voor het ontbijt. Je kunt kiezen uit traditioniele ontbijtjes, maar ook typische Spaanse toasts met lekker beleg. De pancakes met vers fruit waren ook heerlijk!

 

Mijn ervaring & tips

De eerste keer toen we hier gingen ontbijten hadden we 3 kleine kinderen mee. Die waren welkom, maar wel voelden ons toch soms een beetje te luidruchtig 😉 De laatste keer dat ik hier ging ontbijten was ik samen met een vriendin. Genieten van de rust en de omgeving dus. Als je van yoga houdt, bekijk dan even de website van YogaBalance. Zij gaf in 2022 in het voorjaar wekelijks yoga op deze mooie plek. Hier lees je er meer over.

Een ding weet ik wel: dit is een plek waar ik zeker weer naar terug ga!

Share: