Yoga retreats

Op zoek naar een yoga retreat om je lichaam en geest te ontspannen? Een retreat zorgt ervoor dat je je even terug trekt uit de drukte om volledig te kunnen ontspannen… Kom in balans met een yoga retreat op Ibiza! Ibiza is niet alleen een zonnige locatie, maar tevens een inspirerende en rustgevende locatie. Als yoga liefhebber, is dit dan ook dé locatie voor een yoga retreat!

yoga

Vanuit je luie stoel achter je pc in Nederland kun je al eenvoudig jouw yoga retreat naar Ibiza boeken. Wij hebben 4 yoga retreats op een rijtje gezet:

Retreat Yourself
Soorten yoga: Hatha yoga, Yin Yoga en Flow Yoga.
Locatie: De locatie ligt vlakbij San Lorenzo, dichtbij het bekende restaurant La Paloma, en op slechts zo’n 10 minuten met de auto van diverse populaire stranden. Ibiza stad ligt op 15 minuten rijden afstand.
Aantal dagen: Een week
Kosten: €975,-
Data: 23 t/m 30 mei 2015 (nog 1 tweepersoonskamer beschikbaar)
26 september t/m 3 oktober 2015
Korte omschrijving: Geniet hier een week lang van diverse yoga lessen, vegetarische maaltijden en van de omgeving van Ibiza in je vrije tijd. De lessen worden door twee verschillende leraressen gegeven en geven je zoals zij zelf zeggen “het Ibiza-gevoel!”.
Meer info?  Kijk op deze website. 

Ibiza Yoga Retreat
Soorten yoga: Hatha yoga.
Locatie: Villa aan de westelijke kant van het eiland.
Aantal dagen: Een week.
Kosten: Tussen de € 840,- en € 1.200,-
Korte omschrijving: De yoga wordt in het Engels gegeven door Lena Trancedi (yogadocente Ibiza). Elke dag heb je ongeveer 3 uur yoga, krijg je gevarieerde maaltijden met veel verse ingrediënten en heb je genoeg vrije tijd om Ibiza te ontdekken.
Meer info? Kijk op deze website. 

yoga

Ibiza Yoga
Soorten yoga: Yin, Iyengar, Hatha, Vinyasa Flow, Vishtranta, Kundalini, Remedial Yoga  en Ashtanga Yoga. De yoga lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Naast yoga leer je ook diverse ademtechnieken en krijg je meditatie les.
Locatie: Ibiza yoga heeft 3 locaties: Villa Palmas, Villa Roca en Pagoda Garden. Alledrie de locaties liggen op loopafstand van Benirras.
Villa Palmas: Deze villa ligt 80 meter boven het zee-niveau en heeft dan ook een mooi uitzicht over de zee en de baai van Benirras. Het is een comfortabele “country” villa waarbij elke dag wordt afgesloten met een kampvuur.
Villa Roca: Deze villa ligt midden in de natuur en is een grote villa met veel ruimte. Dit is de “mid-range” accommodatie van Ibiza Yoga.
Pagoda Garden: Wil je graag je “buiten” verblijven? Kies dan voor een Balinese hut midden in de mediterrane tuin, deze hutjes liggen bij Villa Roca. Ervaar glamping op Ibiza!
Aantal dagen: Een week. Ook is het mogelijk om een dag-pas te boeken zonder accommodatie.
Kosten: De kosten lopen uit een van € 40,50 (goedkoopste tarief dagpas) tot € 978,75 ( Een kamer met sea-view in Villa Palmas in het hoogseizoen.) Voor ieder budget is er wat te vinden! Gemiddeld moet je op zo’n € 500,- rekenen voor een week.
Korte omschrijving: Ibiza Yoga heeft 14 verschillende leraren. Op hun website kun je zien welke leraar wanneer les geeft. Per dag heb je zo’n 3 uur yoga (18 uur in een week); genoeg tijd over om Ibiza te verkennen en te relaxen. Ook kun je genieten van vegetarische maaltijden en kun je onbeperkt gebruik maken van fruit, fruitsappen, yoghurt, thee, koffie, melk en granen.
Meer info?  Kijk op deze website.

Lotus Yoga Ibiza
Soorten yoga: Ashtanga, Hatha, Dynamic, Vinyasa, Flow, Sivananda, Kundalini en Iyengar Yoga.
Locatie: Deze retreat vindt plaats in een recent gerenoveerd huis gelegen in de “countryside” op Ibiza. Je vindt deze villa bij Can Jordi.
Aantal dagen: Een week
Kosten: Detox retreat: € 1149,- en de Holy Mama retreat: € 1349,- Beide retreats zijn inclusief alle yogalessen, maaltijden, verse sappen, superfoods, spa pass voor Atzaro Spa, adviezen en meer.
Korte omschrijving: Ze bieden verschillende soorten retreats aan: Holy Mama, Busy Couples en Detox en Yoga retreat. Naast yoga kun je hier terecht voor Shiatsu, Reflex therapie, Ayurvedische behandelingen en Massages. Ook kun je hier genieten van diverse vegetarische maaltijden of kiezen voor een detox met o.a. biologische groente sappen.
Meer info? Kijk op deze website.

Uiteraard zijn er nog veel meer yoga, wellness en mindfullness reizen; wij hebben slechts een paar reizen uitgelicht. Adíos & Namasté! 🙂

yoga