Op donderdag 25 juni was het zover: ik ging naar Cream in de Amnesia. Ik had er al lang naar uitgekeken en was benieuwd hoe zo’n club in Ibiza er nou uit ziet en of het net zo leuk is, als dat ik verwachtte. Benieuwd naar wat ik ervan vond?

Amnesia is een van de oudste en bekendste discotheek/club van Ibiza. Het staat mede bekend om de gave thema avonden zoals Cream, Cocoon en Together, waarbij er bekende dj’s staan te draaien zoals Paul van Dyk, Above & Beyond, Paris Hilton en Alesso.

Om half 12 kwamen we het terrein opgereden. We parkeerden (gratis) de auto en liepen naar het ‘plein’. De club lijkt erg groot en er stond een groot ‘cream’ bord op het dak. Op het zelfde ‘plein’ is een winkeltje, die om 12 uur open gaat. Hier kun je merchandise zoals t shirts, armbandjes, petjes enz. kopen van Amnesia.

Om 12 uur ging de deur open en gingen we naar binnen. Er zijn 2 grote zalen beneden en boven is er een balkon waar je een drankje kunt halen en lekker naar beneden kunt kijken. Op de avond dat ik er was, draaide o.a Paul van Dyk, de hoofdact. Hij kwam rond een uur of 2, vanaf toen werd het ook echt druk en liepen de zalen vol.

In de zalen en op het balkon waren veel barretjes, waar je drinken kunt kopen. Zoals bekend is dit niet goedkoop. Voor een Cola betaal je 15 euro en een wijntje 20 euro.

Ik vond het super leuk om deze avond mee te maken. Het was leuk om te zien welke mensen er waren. Er waren zowel jongeren als ouderen, dus dit maakte de sfeer erg ongedwongen. Ook is het niet belachelijk groot waardoor je niet iemand kwijt raakt. De dj’s die er draaiden waren erg goed en de nacht ging nog tot in de vroege uurtjes door.

Ik raad iedereen aan om naar de Amnesia te gaan. Je gaat er namelijk een onvergetelijke avond krijgen!

Share: