In het dorpje San José vind je Raco Verd. In het begin reden wij hier wel eens langs zonder het goed bekeken te hebben. Zonde! Dit is namelijk een leuke plek om de dag te starten met een kopje koffie, maar ook een fijne plek om in de avond heen te gaan voor een borrel. Ze hebben een leuke sfeervolle binnentuin, er is hier wifi en ze hebben een aantal lekkere cocktails op de kaart staan.

Raco Verd is eigenlijk een mix tussen een café en een plek waar optredens te zien zijn. In de zomer zijn hier namelijk diverse soorten live optredens: van een bandje tot een dj die staat te draaien. Je kunt hier ontbijten met een croissantje, lunchen met een heerlijke salade of kiezen voor heerlijk tapas gerechten bij de borrel of als diner. Alles is zeer betaalbaar!

Quote van hun eigen website: “Raco Verd is the ideal venue to meet up with friends for drinks and dinner before heading out on the town in San Antonio or Ibiza. Our food and drinks are reasonably priced and we aspire to offer you an excellent service.”

Bekijk hier de website van Raco Verd.

Share: