Tussen Santa Eularia en Es Canar vind je het strand Niu Blau. Een mooi strand met diverse barretjes. Een leuk strand voor families. Rondom het strand staan diverse dennenbomen, oftewel altijd een plekje met wat schaduw. Wij bezochten dit strandje voor een bezoekje aan het zeer relaxte barretje: Soul Good.

Sfeer

Soul Good: een eenvoudige strandbar met houten stoelen en tafeltjes, maar ook wat fijne lounge plekken met veel kussens om op te hangen met een cocktail. Kenmerken Soul Good: Chill, relaxed, hippy vibe, leuke schommel, tapas hapjes en reggae vibes. Doordat je bij Soul Good wat hoger zit dan het strand heb je een goed uitzicht over het strand en de zee.  Het is geen chique tent, maar juist heel ontspannen. Echt een leuke bar voor een lekker drankje of een (klein) hapje. Lekker hangen op de loungeplekken of gewoon aan tafel. 

Eten en drinken

Er staat van alles op de kaart, zowel lunchgerechten als diverse tapas hapjes en salades. Vergeet ook zeker hun home made sapjes niet. Je kunt hier uiteraard ook een lekker biertje of wijntje drinken. De prijzen zijn echt prima voor Ibiza begrippen.

Locatie

Soul Good is gelegen aan het strandje Niu Blau. Er is hier dicht bij een parkeerterrein. Vanaf hier loop je over het strand voorbij het restaurant Pura Vida. Dan kom je vanzelf bij Soul  Good: alleen nog even een stukje omhoog klimmen en je bent er. Het restaurant ligt iets hoger dan het strand.

Oh ja tip: Voor Soul Good staat een grote boom met daaraan een hele grote schommel. Dus – zoals vele anderen – kon ik het niet laten om hier ook even op te schommelen met mijn twee kids.

Share: