Houd je van vis en eet je graag op een idyllisch plekje op Ibiza? Ga dan zeker een keer een middag of avond naar restaurant Ses Boques. Dit restaurant heeft wat mij betreft echt hét Ibiza Gevoel.  

Ligging Ses Boques

Ses Boques vind je in het Zuid-Westen van Ibiza. Het restaurant ligt onderaan bij een baaitje bij het dorpje Es Cubells. Het is net als vele andere idyllische plekjes op Ibiza wel even weten waar je naar moet rijden. Je rijdt door het dorpje Es Cubells langs het kerkje en vanaf daar volg je het kronkelige keienpad naar beneden (wees niet bang: Google Maps vindt ook de weg). Zodra je de auto geparkeerd hebt en richting de zee loopt beland je op deze fijne plek.

Het strandje hier bestaat uit steentjes en keien, dus niet zo geschikt om met kleine kids op een handdoeken te liggen, echter je kunt hier wel een strandbedje huren en lekker pootjebaden. Wij zijn hier een keer tussen lunch en diner naar toe gegaan (aangezien we drie kleine kids mee hadden op dat moment). Voor ons was het ideaal want het was op dat moment niet zo druk.

Keienstrandje Ses Boques

Menu Ses Boques

Restaurant Ses Boques staat vooral bekend om de verse vis die ze serveren; van zeebaars en dorade tot heerlijke garnalen. Op het gebied van vis heb je hier een ruime keuze! Houd je niet zo van vis? Ook dan heb je nog genoeg lekker op de kaart staan! Bekijk het menu hier.

Sardines bij Ses Boques

Wij bestelden hier een heerlijk vers gemaakte kan sangria, die zeker naar meer smaakte! Tevens hadden wij met ons groepje een aantal gerechten besteld die we samen deelden, zoals een mozzarella salade en heerlijke sardines (zie foto).

Prijzen Ses Boques

De prijzen zijn niet goedkoop maar hiervoor zit je wel op een hele mooie plek en de service is ook goed. Als je in het hoogseizoen gaat zou ik je wel adviseren om van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. 

Share: