In 2020 tijdens de gekke corona tijd zijn we op een rustig moment bij SHU Ibiza Talamanca Beachclub beland… wat een fijne Mediterrane sfeer! Wij waren positief verrast. Ik vertel je graag meer.

Dicht bij Ibiza stad vind je het mooie strand Talamanca. Dit is een lang zandstrand en echt een familiestrand. Aan dit strand vind je diverse bars en restaurants, waaronder SHU Ibiza. We hadden in 2020 een dagje zonnen gepland op het leuke strand bij Talamanca. Heerlijk urenlang onder een parasol op een strandbedje lezen, mensen kijken en werken aan ons kleurtje ;-). Na een paar uur relaxen en zonnen begonnen we trek te krijgen en besloten we eens bij SHU te kijken.

SHU Ibiza Talamanca Beachclub

We waren zeer positief verrast toen we – spontaan – deze beachclub in liepen! Een mooie en sfeervolle Mediterrane binnentuin en leuke stoelen en gezellige zitjes. Een relaxed sfeertje! We besloten hier wat tapas te eten en daarna koos ik voor een lekkere pasta. De prijzen zijn hier wel gemiddeld tot hoog; voor een bord pasta betaalde ik rond de 20 euro. Een pizza kost hier gemiddeld 14 euro. Na de lunch lekker uitbuiken op het strand, perfect!

Wij hebben hier zelf geluncht toen het geen topdrukte was, daardoor hoefden we niet lang op ons eten te wachten. Uit eigen ervaring weet ik dus niet hoe het hier is in het hoogseizoen. Ben jij hier in het hoogseizoen geweest? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring! 

Tip: Er staan ook heerlijke sapjes en smoothies op de kaart! En je kunt hier ook ontbijten. Meer info lees je op hun website.  

Share: