Sommige mensen kijken je vreemd aan wanneer je vertelt dat je in de winter naar Ibiza gaat; ze denken dat alles dicht is en er niks te beleven is. Niets is minder waar! Ja, de grote clubs zijn nog gesloten, maar als je niet op zoek bent naar een nacht clubben dan is een bezoekje op Ibiza in de winter een heel goed idee. Het eiland is in de winter vaak mooi groen en veel minder droog. Daarnaast kan het – als je geluk hebt – zo maar 20 graden worden! Geen weer om te zwemmen, maar heerlijk weer om bij een beachclub een middagje door te brengen. Welke beachclubs zijn in de winter open? Wij hebben er een aantal op een rij gezet:

La Escollera – Es Cavallet
Deze beachclub is het hele jaar open, je zit letterlijk met je voeten in het zand. De service is hier super en ze hebben een uitgebreide kaart. Loop na de lunch nog even over het uitgestrekte strand van Es Cavallet, juist in de winter is het hier super mooi en lekker rustig. Perfect om even uit te buiken na de lunch of borrel.

Yemanja – Cala Jondal 
Ook deze
beachclub is het hele jaar door geopend. Een leuke tent waar ze heerlijke gezonde smoothies verkopen. Perfect om de dag mee te beginnen! Ook kun je hier een grote pan paella bestellen.. yum!

Atzaro Beach – Cala Nova 
Een van onze favorieten, een hele fijne plek met een goede kaart. De service is goed, het uitzicht is mooi over de baai van Cala Nova. Ook fijn: ze hebben hier een kinderspeelhoek, ideaal dus met kids.

Cotton Beach Club – Cala Tarida 
Deze beachclub is in de winter op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. De rest van het jaar elke dag. Dit is een fantastische plek om van de zonsondergang te genieten. Probeer ook zeker hun home-made sangria.

Andere beachclubs die in de winter open zijn en nog op onze to-visit list staan:

Share: