Met het zonnige weer in Nederland willen we allemaal een ijsje eten. Thuis weet je vaak wel ergens een goede en lekkere ijssalon, maar in het buitenland kom je er vaak “per ongeluk” een tegen. Wil je naar een echt goede ijssalon op Ibiza? Lees dan verder! 

Bij ons thuis kijken we (bijna) iedere zondag formule 1 waar drie jaar geleden Nico Rosberg kampioen werd. Wat doe ik als iemand kampioen wordt? Ik ga diegene een beetje googelen… Met mijn Google-zoektocht kwam ik uit bij zijn vrouw: Vivian Rosberg. Waar deze vrouw normaal gesproken ietwat in de schaduw van haar man leefde, heeft zij wel een goedlopende ijssalon op Ibiza kunnen openen: Vivi’s Creamery. 

Vivi’s Creamery ligt in Eivissa (Ibizastad). Voordat je richting Dalt Vila loopt, loop je langs de haven. Loop helemaal langs de haven, met de bocht mee naar links. Daarna kun je een van de smalle straatjes richting de ingang van Dalt Vila inlopen. De weg in Eivissa beschrijven is vrij lastig, dus als het niet lukt: gebruik Google Maps. Op deze manier ben je er waarschijnlijk sneller. 

Het ijs wordt zelf gemaakt bij Vivi’s Creamery. Als je er aan het begin van de middag bent, heb je kans dat je even kan kijken. 

Geniet van je ijsje! 

Share: