Adembenemende witte stranden en idyllische cala’s aan een azuurblauwe zee, hippiemarkten in overvloed en een trendy uitgaansleven. Klinkt dat als jouw ideale vakantie? Boek dan bij TUI een vliegticket naar Ibiza! Dit Spaanse eiland is van alle markten thuis en op slechts 2,5 uur vliegen geniet je van een strandvakantie vol cultuur én natuur. En of je nu kiest voor een vliegvakantie in de zomer of gaat voor winterzon; op Ibiza schijnt de zon!

Vliegticket Ibiza naar de zon
Na slechts 2,5 uur vliegen, wanneer het vliegtuig de landing inzet richting de luchthaven van Ibiza, zie je vanuit je vliegtuigraam de helderblauwe Middellandse Zee onder je verschijnen. Groene bergen doemen op, de zon schijnt en alles ademt maar één ding: vakantie! En dat gevoel gaat de hele zonvakantie op Ibiza niet meer weg. Met zonovergoten stranden en gezellige plaatsjes zoals Ibiza-stad, Santa Gertrudis en San José vol leuke restaurants en bezienswaardigheden, is Ibiza een heerlijke bestemming voor een zonnige strandvakantie in Spanje. Wat wordt jouw favoriete strand? Het drukke maar gezellige Las Salinas in het zuiden van Ibiza of het rustige Es Cavallet met uitzicht op de blauwe baai? Keus genoeg op Ibiza!

Vakantie op Ibiza: van alle markten thuis
Een strandvakantie en lekker stappen of juist de natuur en cultuur ontdekken? Alles kan tijdens een vakantie op Ibiza. Boek vandaag nog je goedkope vliegticket naar Ibiza bij TUI combineer dit met een verblijf in een van onze hotels of appartementen op Ibiza. Vakantiegangers die écht van luxe willen genieten, boeken bij ons een hotel met een uitgebreide All Inclusive verzorging. Onbeperkt paella eten, wie wil dat nou niet?

Een leuke manier om het Spaanse eiland in korte tijd te verkennen is per auto. Reserveer een huurauto bij TUI en ontdek het schitterende achterland van Ibiza met vele stille baaien. En zit je toch in de auto, ga dan een dagje naar Ibiza-stad en dompel je onder in de cultuur van het oude stadscentrum Dalt Vila! Vergeet je portemonnee niet mee te nemen, want hier wordt bijna elke dag wel een hippiemarkt georganiseerd. Ben je meer een liefhebber van natuur? Plan dan tijdens een vakantie op Ibiza een excursie naar het natuurpark Ses Salines. Deze prachtige zoutvelden van Ibiza zijn een absolute must see!

Vliegen naar Ibiza met TUI fly
Een groot voordeel van een vliegticket naar Ibiza van TUI, is dat je bij ons zelf kiest vanaf welke luchthaven in Nederland je vertrekt. Met TUI fly vlieg je namelijk vanaf Amsterdam naar Ibiza (AMS – IBZ), maar ook vanaf Eindhoven Airport (EIN) of Rotterdam The Hague Airport (RTM). Zo is voor iedereen de autorit naar het vliegveld maar kort en ben je in no time op het zonnige Ibiza! Je landt op Ibiza International Airport (IBZ), gelegen in het zuiden van het eiland, vlak bij Ibiza-stad. Een taxi of huurauto brengt je verder naar je hotel of appartement in een van de badplaatsen.
Wil je genieten van zoveel mogelijk voordelen? Kies dan bij TUI fly voor een retourvlucht naar Ibiza zelf je zitcomfort en service! Extra beenruimte, all-in service en extra bagage meenemen: het kan bij ons allemaal. Buenas Vacaciones!

Dit artikel is een advertorial voor TUI 

Share: