Wil je Ibiza eens op een andere manier ontdekken en niet vast zitten aan 1 locatie? Wellicht is een vakantie met een camper dan een goed idee, zodat je eenmaal geland op Ibiza op eigen houtje er op uit kunt gaan om de mooiste plekjes van Ibiza te bewonderen.

Bezoek onontdekte strandjes, of neem juist alvast een duik in de zee ’s ochtends vroeg, voor de drukte er aan komt. En de dag afsluiten met een betoverende zonsondergang en een glaasje Cava of Hierbas (of wellicht twee of meer)? Hierna hoef je niet terug te rijden naar je huis of hotel, want je bed staat natuurlijk al voor je klaar in de camper om heerlijk in weg te dromen. Rollend je bed in 😉

Vrije campers worden toegestaan in Catalunya en krijgen steun in de Balearen. Het spreekt voor zich dat je met een camper de omgeving moet respecteren, geen open vuur mag maken en voor de rest geen puinhoop achterlaat of herrie aansticht. Het hele jaar door heb je de kans om Ibiza op deze geheel eigen manier te ontdekken.

Hotspots bezoeken met een camper

Hoe heerlijk is dat? Met een camper rijd je zo richting alle leuke stranden en baaitjes én kun je meteen de leukste hotspots bezoeken. Maar waar moet je nou zijn? Lees er alles over in deze e-books. Je kunt ze makkelijk op je telefoon zetten, dus altijd – ook zonder wifi of bereik – alle Ibiza tips binnen handbereik.

Op dit moment stijgt de populariteit van campervakanties als een speer. Wij hebben het zelf nog niet geprobeerd, maar het gevoel van vrijheid spreekt ons wel aan. De populariteit van het reizen met een camper komt onder andere doordat de techniek en uitrusting steeds beter is en meer comfort biedt. Tegenwoordig kun je eenvoudig een camper huren welke dan van top tot teen is afgedekt. Een camper huren heeft wat weg van het huren van een accommodatie via Airbnb. Met je gehuurde camper ligt de weg tot je eigen paradijs letterlijk open en mag je hem zo lang gebruiken als je zelf wenst (dan moet je natuurlijk wel eerst reserveren) In mei/juni barst het zomerseizoen weer los op het daverende Ibiza en wordt het eiland een stuk voller. Wil je rust, boek dan reis dan in het winterseizoen. Je dagen vullen zich met stilte, zee, zon, bloemenvelden, amandel-en sinaasappelbloesem, lege stranden en nog veel meer van het winters(mooie) Ibiza.

Toch liever een auto huren en slapen in een hotel of huis? Huur dan via mij betrouwbaar een auto. Je kunt kiezen uit een heel uitgebreid aanbod. Ook heb ik een aantal hele fijne villa’s mogen ervaren die ik graag met je deel.

Share: