Santa Eularia

Santa Eularia is de op een na grootste stad van Ibiza en is gelegen aan de oostkant van Ibiza en bestaat uit stranden, diverse promenades en een jachthaven. Santa Eularia is een stuk rustiger dan Ibiza stad en is daarom ook zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. In Santa Eularia vind je genoeg hotels en appartementen en je hebt er diverse musea.

Eten & drinken
Voor een drankje of een ijscoupe kun je je neer laten ploffen op een van vele terrasjes aan de promenade aan het strand. Er zijn hier genoeg mogelijkheden om te ontbijten, te brunchen, te lunchen én te dineren. Ook voor een cocktail in de avond zit je hier goed. Een aanrader in Santa Eularia is La Fontana; hier kun je diverse Mediterraanse gerechten bestellen. Op zoek naar een leuke avond? Neem dan een kijkje in de jachthaven van Santa Eularia; hier valt het meeste te beleven in de avond; hoewel het lang niet zo bruisend is als Ibiza stad.

Shoppen
Op de Passeig S’Alamera vind je regelmatig diverse soorten kraampjes tussen de palmbomen; van kunst tot kleding. Het is een gezellige promenade met diverse bankjes om even uit te rusten in het zonnetje. Verder vind je in Santa Eularia net als in Ibiza Stad en San Antonio diverse mode, leuke boetiekjes en kunst.

Hotel 
Alle hotels in de omgeving van Santa Eularia vind je hier eenvoudig bij elkaar.