Santa Gertrudis

Santa Gertrudis ligt ongeveer in het midden van Ibiza. Je vindt hier een heerlijke ongedwongen sfeer waar je voornamelijk goed terecht kunt voor een stevige borrel of een heerlijk diner.

Eten & drinken
In zo’n klein dorpje als Santa Gertrudis is de keus aan restaurants en barretjes juist ontzettend uitgebreid en gevarieerd. Je kunt alle kanten op in Santa Gertrudis. Een fenomeen in Santa Gertrudis is Bar La Costa. Hier kom je  niet om een avond sjiek te dineren, maar om te genieten  van de Spaanse manchego kaas en de heerlijke Spaanse worsten onder het genot van een copa vino tinto of een lekker biertje uiteraard. De prijzen zijn zeer betaalbaar. Bar La Costa is echt een echte aanrader voor een borrel.

Shoppen
Als je op zoek bent naar een uniek jurkje, een mooi lederen jasje óf wanneer je het gewoon heerlijk vindt om door exclusieve boetiekjes te slenteren in een gezellige ambiance dan zit je bij Santa Gertrudis op de juiste plek. Hier vind je geen grote modeketens, maar kun je (veel) geld uitgeven aan typische Ibiza fashion.

Ben je op zoek naar een Nederlandse krant of een goed boek? Azul heeft een groot assortiment aan boeken en magazines.  Ook voor kunst en designerartikelen kun je terecht in St. Gertudis. Hiervoor plan je een bezoekje naar Sluiz.

Hotel
Wil je graag in Santa Gertrudis verblijven en dus overal dichtbij zitten op het eiland? Zoek dan een mooi hotel in dit dorpje: Hotels Santa Gertrudis.