Lang niet iedereen, maar vele mensen die een vakantie naar Ibiza hebben geboekt, hopen een BN’er te spotten. Zelf hoop ik (Lindsey) hier ook altijd op, niets is toch leuker om naast David Guetta op het strand te liggen? Hier mijn tips en plekken waar jij ze spot.

Strandtent Blue Marlin in Cala Jondal

Op het strand van Cala Jondal zijn verschillende strandtenten met als populairste: Blue Marlin. Blue Marlin is erg populair bij de BN’ers en internationale sterren; hier lig je zomaar naast Gerard Joling , Armin van Buuren of Wendy van Dijk. Het is hier  ‘zien en gezien’  worden, de champagne vloeit hier dan ook rijkelijk. Het eten is er erg goed en vooral de vis is heerlijk. Bereid je hier wel voor op hele hoge prijzen. 

IMG_3174

Restaurant La Paloma in San Lorenzo

Het restaurant La Paloma in San Lorenzo is een hele grote favoriet onder BN’ers en sowieso een aanrader om naar toe te gaan. Het is hier heerlijk eten in de buitenlucht; onder de sterren en sinaasappel- en citroenbomen. Je eet hier in houtoven gebakken pizza’s, biologische burgers en heerlijke salades. Hier is een hele grote kans dat je ’s avonds een bekende Nederlander ziet.

Restaurant Cipriani in Eivissa/ Ibiza stad

Italiaans restaurant Cipriani heeft meerdere vestigingen over de wereld en is groot geworden door de grote en beroemde celebs die er klant zijn. Cipriani is daarnaast ook een van de chiqueste en duurdere restaurants op het eiland. Voor deze uitstraling betaal je dan oo. Hier vond vorig jaar de ruzie tussen Justin Bieber en Orlando Bloom plaats. Daarnaast is Paris Hilton hier ook vaak te vinden.

IMG_3333

Op een jacht

De rich and famous brengt hun vakantie het liefst door op het water. Ze huren een jacht of logeren bij een bekende en cruisen rondom Ibiza. Het is moeilijker om op het water een celeb te spotten maar je kunt geluk hebben als je rondom Ibiza haven een terrasje pakt. ’s Ochtends en ’s middags stappen ze hier op hun jacht en kun je geluk hebben als je iemand ziet. Zelf het gevoel ervaren van een luxe boottripje met een koud drankje, muziek én een eigen schipper? Huur dan een privé Rib boot met schipper via mij.

Eten en drinken bij de populaire hotspots?

Wil jij tijdens jouw verblijf eten en drinken bij de leukste hotspots? Deze vind je allemaal terug in het e-book Foodie op Ibiza. Lees er hier meer over.

Uitgaan bij Amnesia

Nadat de celebs bij bovenstaande restaurants zijn geweest, begint het uitgaansleven. Vooral Amnesia is erg populair onder bekende sterren. De entreeprijs en drankjes zijn hier erg duur. Overdag lopen de proppers van Amnesia op het strand van Las Salinas, hier kun je dan voor weinig of zelfs gratis aan een kaartje komen.

Hotels

De celebs verblijven vaak óf in super-de-luxe-privé villa’s (met bijbehorende villaparty’s) of in een luxe hotel op Ibiza. Alleen in welke hotels ze het meeste verblijven? Dat durven wij niet te zeggen 😉 Benieuwd naar alle hotels op Ibiza? Hier vind je ze allemaal bij elkaar!

IMG_3490

Share: