Dit huis op Ibiza was echt onze grote ontdekking in 2022. Echt een heel fijn plekje op loopafstand van het centrum van Santa Eularia. Het sfeervolle huis heeft een authentiek karakter en een prachtig onderhouden tuin met details.  Deze traditionele finca uit 1820 is net als nieuw, maar dan geheel gerestaureerd met veel originele aspecten in het zicht gelaten.

Grote pluspunt van deze finca: vanaf het huis kun je lopend naar het centrum van Santa Eularia, waar je vele gezellige restaurants, leuke boetiekjes en een heerlijk strand vindt.

Vanaf dit huis rijd je in 10 minuutjes naar het strand Cala Nova, ideaal als je wil lunchen bij Atzaro Beach.

Kenmerken villa

  • Perfect huis voor: een gezin of max 6 volwassenen.
  • Een heel mooi en fijn zoutwater zwembad (8×4 meter)
  • Het huis heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers (waarvan eentje buiten is)
  • Op loopafstand van het centrum van Santa Eularia
  • Klik hier om verder te lezen over dit huis.

Mijn persoonlijke ervaring

Deze finca vond ik echt perfect. Vooral de buitenruimte bij dit huis vonden wij heel fijn. Buiten vind je een lekker terras met verschillende zitjes, een zoutwater zwembad (8×4), een badkamer met douche, een leuke hangmat en een BBQ. Het geheel is omheind met een hek. Ideaal dus als je met (jonge) kinderen hier verblijft.

In oktober was het water nog heerlijk! Wij hebben elke dag in het zwembad gelegen. Doordat het huis vrijstaand is en door de heerlijke buitenruimte is dit echt aanrader voor een gezin. Toen wij hier verbleven was er zelfs Netflix op de tv, dus de kinderen hoorde je ook niet 😉

Meer weten over dit huis of heb je specifieke vragen? Laat het me weten!

Share: