Met een kleine peuter of kleuter naar Ibiza, hartstikke leuk natuurlijk…maar hij/zij moet wel af en toe even zijn/haar energie kwijt, in ieder geval onze peuter van 3 zeker! Afgelopen jaar begon voor ons voor het eerst de zoektocht naar plekken die leuk zijn voor een kind én het liefst voor de ouders. Er zijn op het eiland diverse speeltuintjes hier en daar te vinden, maar hierbij delen wij twee kindvriendelijke hotspots die wij zeker de moeite waard vinden om te bezoeken.

Passion Cafe

Als je op zoek bent naar een gezond ontbijt (of lunch) dan is het bezoeken van één van de Passion cafes die je vindt op het eiland sowieso een must! In Marina Botafoch vind je aan de lange weg een Passion Café aan de ene kant en aan de andere kant een grote speeltuin.

Deze speeltuin bestaat uit meerdere gedeeltes met een afgesloten speelveldje voor de allerkleinsten. Ook  grote kinderen kunnen hier lekker klimmen, klauteren en schommelen.

 

 

Cafe Musset, Santa Gertrudis

In het centrum van Santa Gertrudis vind je op het pleintje een leuk speeltuintje met speelhuisje, klimtoestel, wip en schommels. Leuk voor peuters, kleuters en grotere kinderen. Cafe Musset kijkt op dit pleintje uit en heeft een fijn terras. Je kunt hier de dag beginnen met een ontbijtje, een gezond sapje, een uitgebreide lunch of een borrel. Vanaf het terras loop je zo naar het speeltuintje en je hebt goed zicht op je kids. Ideaal toch?

Share: