Voor mij (en voor mijn gezin) heeft een mooie villa op Ibiza altijd de voorkeur voor een verblijf op Ibiza. Een villa moet voor mij altijd een bepaalde sfeer uitstralen en een zwembad is ook zeker een must. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat een huis kindvriendelijk is, aangezien ik zelf ondertussen twee kindjes heb. Een van mijn lievelingsvilla’s op het eiland deel ik graag met jullie in deze blog.

Wij hebben zelf in dit fantastische huis vakantie gevierd samen met een groep vrienden. Het grote voordeel aan dit huis vond ik de verschillende bijgebouwen. Hierdoor hadden iedereen wat meer privacy. Daarnaast is de inrichting van deze villa (en ook de inrichting buiten) echt supermooi!

De beste kindvriendelijke villa op Ibiza

De villa waar ik zo ontzettend enthousiast over ben, is villa Casa Ami gelegen in het Benimussa gebied. Ik deel graag de hoogtepunten van dit huis:

  • 4 slaapkamers. Hiervan bevinden zich 2 slaapkamers in het hoofdhuis, de andere slaapkamers zijn aparte gastenverblijven met een eigen ingang. Je hebt veel privacy in dit huis.
  • Het huis is geschikt voor 8 volwassenen.
  • De 2 aparte slaapkamers hebben ieder nog een extra aansluitende kamer waar een kind (of kinderen) kunnen slapen.
  • Een mooi zwembad met een groot gedeelte ondiep, erg geschikt voor kinderen.
  • Bij het huis vind je diverse speeltoestellen en zelfs een gaaf speelhuis!
  • Je hebt hier ook een mooie buiten sportruimte.
  • Genoeg chill- en loungeplekken, de foto’s hierboven zeggen genoeg.
  • De locatie van dit huis is perfect: dicht op alle hotspots.

In de meer dan tien jaar dat wij op Ibiza komen staat dit huis op Ibiza echt in mijn persoonlijke top 3! Het is een heerlijke plek om met meerdere vrienden, stellen of gezin te verblijven. Ook enthousiast? Check dan deze link om te kijken wanneer het huis beschikbaar is. Hieronder nog twee persoonlijke foto’s van ons verblijf in deze heerlijke villa.

Share: