Wie Ibiza zegt, zegt hippies. Wat is er dan nog leuker om je vakantie in vrije leefstijl tussen de hippies te vieren bij camping La Playa in Cala Martina?

Tussen Cala Martina en Es Canar vind je ‘hippie’ camping La Playa. Op deze camping verblijf je in tipi’s, tenten, campers en een aantal bungalows. De sfeer is erg ongedwongen en relaxt. Er is ruimte voor yoga, meditatie, reiki en zwemmen in de zee bij het bijbehorende strand Cala Martina.

la playa 2

Bron

Bij La Playa vieren zowel jongeren, ouderen en families vakantie. Het is een camping waar je lekker kunt uitrusten en van de natuur kunt genieten. Er zijn geen zwembaden en animatie teams. Ook wonen er een aantal ‘hippies’ die zijn blijven hangen.

Naast de camping zit restaurant/strandtent Chirincana. Hier kun je lekker en betaalbaar eten en drinken. Overdag worden er sieraden voor de hippiemarkt gemaakt en wordt er gezwommen in de zee. ‘S avonds kun je er prachtig zonsondergang kijken en is er op woensdag en zondag avond altijd live muziek. Tevens kun je elke woensdagavond meedoen (voor een kleine vergoeding) aan de bbq!

chirincana

Bron

In 2014 is het programma ‘De Zomer Voorbij’ hier ook opgenomen. Een leuk fragment om terug te zien: http://www.npo.nl/de-zomer-voorbij/10-09-2014/AT_2015805 Ook is een deel van de film ‘Verliefd op Ibiza’ op deze camping opgenomen.

Als je van de hippie cultuur houdt, is het zeker leuk om hier te verblijven. Is je verblijf nu al geboekt maar ben je toch benieuwd? Loop gerust nadat je bij Chirincana bent geweest even een rondje over de camping. Dit wordt alleen maar gewaardeerd!

 

Share: