Bij Ibiza, hoort de hippie/bohemian/Ibiza stijl. Als je er bent, dan is het ook erg leuk om naar de typische ‘Ibiza’ winkels te gaan. Overal waar je komt zie je deze winkels, maar er zit veel verschil tussen. Daarom delen we graag 3 mooie winkels, die zeker de moeite waar zijn om te bezoeken.

Es Cucons in Santa Gertrudis

In Santa Gertrudis zit de winkel Es Cucons. Bij Es Cucons verkopen ze bijna alles! Kleding, schoenen, woonspullen, sieraden, boeken en prachtige quotes!  De foto’s hieronder laten de sfeer perfect zien:

1

cucons1

World Family in San Juan

De World Family is eigenlijk wel dé bekendste hippie familie van Ibiza. Het is een prachtig, kleurrijk merk van de Nederlandse Merel en Spaanse Alok. Ze hebben 6 kinderen met wie ze de hele wereld rond reizen en de mooiste accessoires voor World Family kopen. Ze hebben prachtige tassen, kleding en sieraden. Alleen de winkel is al de moeite waard om te bezoeken!

wf1

Emonk Ibiza in Eivissa

Voor mij 1 van de mooiste merken van Ibiza: Emonk Ibiza. De laarsjes en sandalen zijn echte Ibiza-stijl met alle franjes, bandjes en stoffen. De schoenen zijn allemaal handgemaakt en van elk is er 1. Het is dus hopen dat de leuke in jouw maat zijn. Sinds dit jaar hebben ze, naast Las Dalias, een winkel in Ibiza stad. Een prachtige, inspirerende winkel waarbij je nog meer zin hebt om de laarzen te kopen!

emonk1

Share: