San José

San José ligt in het Zuid-Westen van Ibiza. San José is een dorpje waar wij de eerste jaren dat wij op Ibiza kwamen meestal alleen maar doorheen reden. Pas in 2014 hebben wij dit dorpje echt ontdekt. Hierbij een aantal aanraders en tips.

Eten & drinken

Bar Destino
Een bekende tapasbar van Ibiza. Erg sfeervol! Deze tapasbar wordt overal aangeraden en is dan ook vaak druk bezet. Zorg dat je van te voren reserveert om een tafeltje te hebben. 
Raco Verd
Dit is echt een heerlijke plek en behoort zeker tot onze favorieten! Elke dag vanaf 10 uur in de ochtend is Raco Verd geopend; ideaal om je dag te beginnen met een cappuccino. Ook een goede plek om te starten van je (club)avond. Elke avond staat er hier wel wat op het programma zoals live muziek of een dj die draait. Je kunt er terecht voor heerlijke cocktails en tapas hapjes. Ze hebben een grote tuin waar je lekker beschut kunt zitten. Ga je tijdens borreltijd voor een wijntje onder de oude boom in de tuin terwijl je een praatje maakt met het vriendelijke barpersoneel? Of kies je voor een cocktail in de binnentuin? Wat je keuze ook wordt; enjoy!

Shoppen

Supermarkt
Mocht je een villa gehuurd hebben in de buurt van San José; hier vind je een redelijk grote supermarkt (Vipermercado) voor je dagelijkse boodschappen. Wij kwamen hier om de dag wel een keer. Mocht je dingen missen, rijd dan naar de Eroski (grote supermarkt), die je o.a. vindt op de weg tussen San Antonio en San José.

Winkeltjes
Er zijn diverse kleine (kleding)winkeltjes in San José, verwacht hier niet te veel van en houd er rekening mee dat ze rond de siesta gesloten zijn. Er is ook een pinautomaat/bank in San José, altijd handig.

Hotels
In San José vind je diverse hotels, bekijk ze via deze link.

Raco Verd