San Antonio

San Antonio is een vrij grote stad. 20 jaar terug was San Antonio nog een leuk vissersplaatsje, tegenwoordig is het vooral een hotspot voor Engelse toeristen die vaak iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Je kunt hier prima op het kilometerslange strand liggen, verwacht hier echter geen idyllische plaatjes. Je vindt hier veel jongeren; dit is dan ook geen plek om aan te raden aan gezinnen. In de haven kun je diverse boten nemen naar andere strandjes; mocht je met een grote groep naar Ibiza gaan boek van alvast in Nederland een catamaran (met schipper) om een dagje lekker te zonnen op je eigen boot; dj erbij, sangria, vers fruit…

Eten & drinken
De hotspot in San Antonio is toch wel Café del Mar. Café del Mar bestaat al meer dan 25 jaar. Hier ga je naar toe om de zon te zien ondergaan onder het genot van een mojito en de beats van Café del Mar. In San Antonio kom je verder veel pubs tegen waar al vroeg in de middag de eerste Engelsen met een halve liter bier hun kater van de dag ervoor wegspoelen. Je kunt uiteraard ook een hapje eten in San Antonio, dit kan o.a. bij Café Mambo, Café Savannah en Café del Mar. Sushi kun je eten bij Kama Sushi.

Cafe Del Mar

Shoppen
Uiteraard heb je in San Antonio diverse shop-mogelijkheden. Je vindt er verschillende boetieks en schoenenwinkels. Verder kom je vele muziek/cd winkels tegen en echte partyshops waar je terecht kunt voor een fluorescerend pakje én een ticket voor je favoriete clubavond. In San Antonio heb je ook een markt(hal) met verse vis, vlees en groente genaamd Mercat des Lot Mares.

Hotel
Wil je graag verblijven in San Antonio? Er zijn genoeg hotels te vinden hier. Een voordeeltje: de hotels zijn hier vaak goedkoper dan in Ibiza stad.