Es Cavallet

Es Cavallet is een onderdeel van Salinas en ligt vlakbij het vliegveld van Ibiza. Als je bij de zoutmeren linksaf slaat kom je bij dit strand terecht. Vanaf het parkeerterrein loop je rechtstreeks bij de strandclub El Chiringuito binnen.

 

Het strand bij Es Cavallet is mooi wit en de bedjes die je voor El Chiringuito vindt zien er ook aantrekkelijk uit. Voor de strandclub draagt iedereen gewoon badkleding, maar verder staat Es Cavallet bekend als naaktstrand, dus dat is wel zo handig om rekening mee te houden. Ook heb je als je wat verder door loopt aan dit strand een gedeelte voor homo’s waar niks te gek is. Echter, als je voor El Chiringuito blijft liggen merk je hier niks van.

El Chiringuito is een mooie tent om je dag te beginnen met een verse jus d’orange en een heerlijk ontbijtje; wat dacht je van flensjes met rood fruit? Het is een mooie en daarnaast nette club, zorg er dan ook voor dat je niet in je bikini aan tafel zit.

Tip: Mocht je hier een dagje willen vertoeven op dit strand bij El Chiringuito, maak  dan – in het hoogseizoen – voor de zekerheid wel een reservering voor een bedje. Bij El Chiringuito betaal je trouwens wel een aardige prijs voor de service en de uitstraling.