DC 10

Geschiedenis
Circo Loco begon haar avond in de DC 10 in 1999.  Het is allemaal begonnen als een kleine aangelegenheid voor de mensen die nog door wilden feesten na de 22 uur durende marathon van de Space op zondag. Tegenwoordig is de Circo Loco avond in de DC 10 een vaste prik voor vele Ibiza clubbers.

Locatie
Je vindt de DC10 1 km langs de weg naar Salinas. Vanaf het vliegveld vind je in het zuiden van het eiland een omgebouwde vliegtuig hangar; daar is de DC 10 in gevestigd. Er zijn meerdere parkeergelegenheden.

Adres
Paseo de Vara de Rey 9
(Ibiza)

dc-10 logoOpenings- en sluitingstijden
Open vanaf 16.30 uur tot in de vroege uurtjes.

Vaste clubavonden
Op maandag vindt Circo Loco plaats. Hier is de DC 10 om bekend geworden. Bij Circo Loco kun je vooral veel techno verwachten in allerleis soorten genres.  Tijdens Circoloco draaien de vaste DJ’s zoals Jo Mills, Cirrillo en Loco Dice. Naast de Circo Loco feesten is de DC10 verder vaak uitgestorven. De DC 10 mag vanwege de lange openingstijden ook maar 2 avonden per week publiek toelaten.

Prijzen
De DC10 is goedkoper dan de meeste clubs in Ibiza. Voor Circo Loco betaal je zo’n €30 voor een kaartje. De andere avond(en) zijn nog goedkoper, namelijk rond de € 20,- toegang. Een biertje kost hier slechts €5.