Heb jij voor dit jaar (of volgend jaar) plannen om met je vrienden naar Ibiza te gaan? Of wil je met je eigen gezin en daarnaast nog een gezin + aanhang gezellig een weekje naar Ibiza? Dan heb ik de perfecte Ibiza finca voor je! In 2020 zijn wij hier een week verbleven. Dit huis is ideaal voor groepen omdat er een gastenverblijf bij zit.

Deze typische Spaanse finca is ideaal voor families en vrienden. Het heeft een goede ligging: binnen tien minuten rijd je naar La Paloma en ook hippiemarkt Las Dalias is dichtbij. De finca is ongeveer 500 jaar oud en in 2007 volledig gerestaureerd. Het terrein is erg groot en het sportveld nodigt uit tot heerlijk ravotten en samen spelen. Het huis staat volledig vrij en is heel rustig gelegen, je hebt hier veel privacy.

Kenmerken villa

  • Perfect huis voor: Groep vrienden of gezinnen met kinderen.
  • Een ruim terrein met een speelveld (voor o.a. voetbal of tennis), grote tuin en pingpongtafel om te spelen.
  • Een heerlijk zoutwater zwembad (11×6 meter)
  • Het huis bestaat uit 2 delen: het hoofdhuis is geschikt voor 8 personen, het tweede huis geschikt voor 4 personen en twee kinderen. Het huis heeft 6 slaapkamers en 5 badkamers in totaal verspreid over een hoofdhuis en een gastenverblijf.
  • Klik hier om verder te lezen over dit huis.

Mijn persoonlijke ervaring

In 2020 hebben we hier een hele fijne tijd gehad met ons gezin. Het is een sfeervol huis en wat ons vooral aansprak was de ruimte die erbij zat. Een heerlijk groot terrein om lekker te spelen en te rennen met kinderen. Daarnaast is het echt ideaal dat er een apart gastenverblijf bij zit. Perfect voor twee gezinnen dus. De ligging vonden wij echt helemaal prima! Deze finca heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vooral als je de kosten deelt met een ander gezin. Wil je meer weten over dit huis of heb je specifieke vragen? Stel ze gerust via de mail. 

Share: