Los Magicos Ibiza is een Nederlandse cateraar op Ibiza dat privé chef service biedt voor groepen van 6 tot 24 personen. Je kunt kiezen uit menu-opties of een op maat gemaakt 9-gangen fine dining menu. Ze verzorgen ook catering voor grotere evenementen zoals bruiloften. Perfect voor als je in je (vakantie)villa wilt genieten van uitzonderlijk goed eten.

Spaanse menu opties

Bij Los Magicos draait alles om de kunst van smaakvol dineren, met een Spaanse twist. Ze bieden een scala aan heerlijke gerechten, bereid met traditionele ingrediënten en een moderne benadering. Elk gerecht wordt met liefde en vakmanschap bereid, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring bij Los Magicos Ibiza.

Paella Perfection

Los Magicos bereidt live paella voor je klaar op hun eigen moderne paella food stations. Je kunt kiezen uit verschillende paella opties zoals Marisco of Valenciana. Naast de paella-opties worden er ook heerlijke starters en desserts geserveerd. 

BBQ “Para Compartir”

Los Magicos presenteert het BBQ-menu in buffetstijl aan jouw tafel, vergezeld van salades, voorgerechten en een dessert. Maak een keuze uit jouw favoriete BBQ-items uit de menu-opties. Para compartir is een populaire optie om samen met vrienden te doen. 

Het Mediterrane Markt menu

In het Mediterraans Marktmenu vind je diverse hapjes uit de hele Middellandse Zee.

Fine Dining door Chef Nick

Chef Nick, met zijn ervaring bij een sterrenrestaurant in New York, verwent de gasten graag met een negen-gangen menu. Dit menu is gevuld met creativiteit en verfijning, voor de ultieme culinaire ervaring.

Good to know: Los Magicos neemt ook hun eigen servies en glaswerk mee, dat perfect aansluit bij de gepresenteerde gangen.

Matchende wijnen en drankselectie

Een voortreffelijke maaltijd wordt pas compleet met de perfecte wijn of drank die het begeleidt. Los Magicos Ibiza heeft een uitgebreide wijnlijst, waarbij zij graag de ideale wijnen voorstellen die zowel passen bij hun menu’s als bij je persoonlijke voorkeur.

Huwelijken en events op Ibiza

Los Magicos Ibiza verzorgt ook catering voor huwelijken en grotere privé-evenementen. Met hun eigen bar en een scala aan live cooking stations, waaronder Ofyr BBQ’s, paella setups, oesterbars en meer, zorgen ze voor een geweldige ervaring. Van welkomstdrankjes tot late night snacks, Los Magicos staat garant voor een vlotte service en heerlijk en prachtig gepresenteerde gerechten. Koppels zijn altijd welkom om bij Los Magicos op Ibiza voor te komen proeven voor het huwelijk. Zo kun je alle gerechten proberen en matchende wijnen sampelen. 

Catering voor privé evenementen

Los Magicos staat niet alleen klaar voor huwelijken en grotere privé-evenementen, maar ook voor uitgebreide brunches, ontbijten en andere speciale gelegenheden. Je kunt persoonlijke verzoeken bij ze indienen en zij zullen een passend voorstel voor je samenstellen.

Share: