Als je houdt van uitgebreid ontbijten in een stylish setting, breng dan eens een bezoekje aan Cappuccino in de haven van Marina Botafoch. Geniet van de verse sapjes, de koffie en vooral het fantastische uitzicht.

Dit restaurant zit pal aan het water. Kies daarom ook altijd een plekje buiten en niet binnen. Vanaf hier heb je perfect uitzicht op Ibiza stad. Er varen af en aan bootjes (en hele dure jachten) langs; je kijkt je ogen uit! Dit uitzicht in combinatie met de heerlijke gerechten maakt deze locatie voor mij een nieuwe favoriet!

Sfeer

Dit restaurant is redelijk netjes, mensen zitten hier niet in bikini aan tafel 😉 er komen best wat nette en zakelijke mensen, maar ook genoeg andere koppels. Sommige pakken wat meer uit qua outfits, maar je zit hier – gelukkig – ook prima in je zomerjurkje. Ik heb hier samen met een vriendin ontbeten en wij voelden ons hier prima op ons gemak.

Tip: zorg dat je een reservering maakt of zorg dat je op tijd bent. Ik zou zeker kiezen voor een plekje buiten, omdat je hier kunt genieten van dit mooie uitzicht. Binnen is een stuk minder bijzonder.

Wat staat er op de kaart?

Uiteraard een divers aanbod aan koffie en thee, maar verder kun je kiezen voor een  crossaintje, diverse broodjes, maar je kunt ook all the way gaan met een English Breakfast of juist een Healthy Breakfast. Ook genoeg keuze uit gerechten met yoghurt, fruit en granola. Liever een eitje bij het ontbijt? Ze hebben vele opties hier! En vergeet ook zeker niet een vers sapje te bestellen. De Pura vida met sinaasappel, wortel, appel en gember vond ik echt heerlijk! De gerechten zien er daarnaast ook heel mooi uit! Bon appetit!

Schappelijke prijzen

De prijzen zijn hier echt heel schappelijk! Ik moet eerlijk zeggen dat wij dachten toen we hier aankwamen dat we vast de hoofdprijs zouden betalen. Maar dit was gelukkig niet het geval. Voor een croissant betaal je € 3,25 en voor een vers uitgebreid sapje € 7,80.  Een uitgebreid healty ontbijt kost € 17,50 inclusief thee en sapje.

Niet zo geschikt voor kleine kids

Reis je met kleine kids naar Ibiza? Dan zou ik deze plek nog even niet bezoeken. Het restaurant ligt aan het water maar er zit geen hekje tussen; kleine kinderen kunnen dus zo in het water vallen. Tip: Ga je met een groter gezelschap of ander gezin? Zorg dan dat de anderen even op jullie kids passen en ga lekker samen hier uitgebreid ontbijten, quality time together!

Bekijk voor meer info, de openingstijden en het menu op hun website. 

Share: