Op vakantie in Ibiza met je kleintje(s)? Super leuk, maar dit kan ook intensief zijn. Gun jezelf een extra paar handen! Of je nou samen naar het strand gaat, een romantisch diner of een uitgebreide club nacht doet, DayClaire nanny services biedt sinds 2013 in Ibiza met liefde een extra paar handen in de vorm van een oppas of in- of uitwonende au-pair.

DayClaire heeft een dreamteam ervaren, lieve en kundige Nederlandse en internationale oppassen beschikbaar voor ´s avonds en/of overdag, en tevens opties op overnachtingen en urenpakketten.

Wij hebben zelf in 2016 twee keer een lieve Nederlandse oppasmeid bij ons in huis gehad. Wij hebben een zoontje die niet met iedereen zo maar overweg kan maar met beide oppasmeiden ging dit super. Het contact met de oppas verliep soepel en wij konden met een gerust hart genieten van ons avondje uit.

Nieuwsgierig geworden of of denk je dat je de extra hulp van een nanny tijdens je Ibiza vakantie goed kan gebruiken? Day Claire Ibiza helpt je graag! Bekijk hun website voor meer informatie of vul ons contactformulier in.

 

Share: