Aankomen in je vakantievilla op Ibiza waar alle boodschappen al voor je klaar staan zodat de vakantie meteen kan beginnen. Wie wil dat nou niet? Met die gedachte zijn de eigenaren van dit bedrijf in 2015 begonnen met deze boodschappenservice.

Unieke kans!

Het bedrijf is uitgegroeid tot een bekende, fijne en betrouwbare partner voor hun klanten en de bedrijven met wie zij werken. Echter door privé omstandigheden is nu het moment gekomen om dit mooie bedrijf met enorm veel potentieel in de verkoop te zetten. Altijd al een bedrijf willen runnen op Ibiza? Dan is dit jouw kans!

Onze ervaring

Wij maken al jaren gebruik van deze boodschappenservice op Ibiza. Het is echt een toevoeging van de start van je vakantie. Het bedrijf heeft een ruim aanbod aan producten, ook veel Nederlandse producten. In Nederland kies je via een website al jouw boodschappen, je betaalt vervolgens met iDeal en hierna regelen zij de rest met de villa eigenaar. Ideaal! Wij hopen dan ook van harte dat dit mooie bedrijf wordt voortgezet op Ibiza! Wij zullen de huidige eigenaren missen. Zij hebben dit bedrijf met passie opgebouwd en onderhielden altijd een warme band met al hun klanten en partners.

Meer weten?

Bekijk dan het bericht op Remax Isla Blanca.

Share: