Adverteren

Deze website & blog heeft in de zomer rond de 18.000 unieke bezoekers per maand die samen goed zijn voor 40.000 pageviews. De doelgroep bestaat uit vrouwen en mannen van diverse leeftijden, die informatie zoeken over Ibiza.

Het is mogelijk om uw bedrijf onder de aandacht te brengen op Ibiza Gevoel en/of via onze social media kanalen. Er zijn hiervoor diverse opties:

Advertorial
Het is mogelijk om via een blog uw bedrijf onder de aandacht te krijgen. Bij deze blog komt altijd te staan dat dit een gastblog / advertorial is. Wij zijn kritisch met advertorials omdat wij alleen samenwerken met bedrijven of websites die aansluiten op Ibiza Gevoel. In deze blog kunt u zelf links naar uw website plaatsen. Als u hierin zelf foto’s aanlevert dan moeten deze foto’s rechtenvrij zijn. Neem contact met ons op als u de mogelijkheden wil bespreken.

Banner
Op de blog pagina’s van Ibiza Gevoel is er diverse ruimte voor banners. Deze banner staat voor een bepaalde (afgesproken) periode op Ibiza Gevoel. De banner linkt naar uw website. Voor diverse afmetingen en prijzen, neem contact op met ons.

Nieuwsbrief
Wilt u met een artikel of banner in onze nieuwsbrief staan? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Social media
Ibiza Gevoel is op diverse social media kanalen actief, waarbij Instagram en Facebook hier bovenuit steken qua bereik. Het is mogelijk om een leuke Instagram- of Facebookactie op te zetten of op een andere manier gebruik te maken van ons bereik via Instagram en Facebook. Wij denken graag met u mee!