Services

Om je verblijf op Ibiza nog relaxter te maken bieden wij een aantal services aan. Zo huur je bij ons betrouwbaar een auto of een boot om een dagje mee te vragen. Ook verhuren wij een charmante villa voor 11 personen. Ben je met kinderen op vakantie? Wij werken samen met een oppasbedrijf op Ibiza met Nederlandse oppasmeisjes. Wil je graag dat je boodschappen in je villa klaar staan bij aankomst? Ook dat kunnen wij voor je regelen!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Heb je een specifieke vraag of wens? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Ik denk graag met je om je vakantie op Ibiza onbezorgd te laten verlopen!

Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Huur een auto

Op zoek naar een huurauto voor je vakantie op Ibiza? Dit is via Ibiza Gevoel mogelijk. Wij hebben een groot aanbod in verschillende auto’s, zoals SUV's en cabrio's. Geen lange wachttijden op het vliegveld en meteen wegrijden.

Huur een boot

Wil jij ook met de wind door je haren uitwaaien op een boot, om de mooiste stranden van Ibiza en Formentera te zien? Je huurt bij ons een boot met of zonder schipper. Laat ons weten wanneer je een dagje wil varen en wij regelen de rest.

Boek een yoga retreat

Boek een privé yoga-retreat samen met jouw vrienden, familie, partner of groep op jullie eigen locatie. Deze yoga retreat is een dag vol gezonde snacks, mindfullness en yoga en vindt plaats in jullie eigen accommodatie.

Boek een oppas

Wil je graag een avondje uit zonder kids op Ibiza? Wij regelen een lief, betrouwbaar Nederlands oppasmeisje voor je. De oppasmeisjes hebben veel ervaring. Stuur ons een berichtje voor beschikbaarheid en prijzen.

Huur een villa

Via ons kun je deze karaktervolle en volledig gemoderniseerde villa huren voor 11 personen. Er zit nog een apart bijgebouw bij.
De villa is gelegen in het rustige dorpje San Augustin in het Westen van het eiland.

Boodschappen Ibiza

Wil je onbezorgd en relaxt je vakantie op Ibiza beginnen? Wij kunnen ervoor zorgen dat de eerste boodschappen klaar staan in je villa! Wat dacht je van een koude fles Cava, fruit, broodjes..
Stuur ons een mailtje met je wensen.