Word blogger

De blogs op deze pagina worden door verschillende auteurs geschreven. Ook jij kan blogs plaatsen op Ibiza Gevoel!

Houd je van schrijven (bloggen) & ben je daarnaast addicted to Ibiza of misschien wel verliefd op het eiland én vind je het leuk om persoonlijke Ibiza tips te delen? Lees dan gauw verder!

Voorwaarden blogger Ibiza Gevoel
Je blog wordt in de zomer door ruim 15.000 unieke bezoekers per maand gelezen! Blogger worden op Ibiza Gevoel kost je niks. Het is leuk als je ervaring wil opdoen met bloggen of wellicht voor je eigen portfolio. Wel moet de blog echt een zelf geschreven blog zijn en geen (gedeeltelijke) kopie van een andere website. We vinden het daarnaast leuk dat je een onderwerp behandelt wat nog niet uitgebreid aan bod is geweest. Blogs waarin nadrukkelijk reclame wordt gemaakt zullen we verwijderen. Daarnaast zullen wij altijd het recht hebben om de blogs aan te passen op het gebied van lay-out en spelling.

Meld je aan als blogger
Om blogger te worden bij Ibiza Gevoel vragen wij je om een e-mail te sturen naar info@ibizagevoel.nl. Vertel daarin kort wat over jezelf, wat je met Ibiza hebt en wat voor eerste onderwerp je wil gebruiken bij je blog. Mocht je al ervaring hebben met bloggen op andere websites, stuur dan een link mee 🙂
Liefs,
Patricia