Over ons

Ik ben Patricia; eigenaresse van Ibiza Gevoel 🙂 Ik woon samen met mijn partner Erik en twee jonge kinderen in Zeeland. Sinds de eerste keer dat ik samen met Erik op Ibiza was in 2007, zijn we verliefd geworden op Ibiza… Sinds 2007 komen we dan ook zeer regelmatig terug op Ibiza, waar we ons altijd “thuis” voelen.

Ibiza Gevoel is ontstaan uit de passie voor Ibiza. Het leek mij leuk om een feel-good blog en informatieve website te maken over Ibiza zodat je het Ibiza Gevoel weer kunt beleven; ik probeer mensen weer even die positieve vibe van Ibiza te laten proeven of mooie herinneringen op te halen.

Lees hieronder verder…

Il wil graag dé persoonlijke informatiebron zijn voor mensen die hun vakantie naar Ibiza plannen. Op mijn website vind je niet alle stranden en niet alle hotspots op Ibiza, waarom niet? Omdat ik alleen mijn eigen verhalen wil kunnen delen en mijn eigen foto’s wil plaatsen. En helaas ben ik nog niet op alle stranden geweest 😉 Daardoor is deze website een hele persoonlijke website met mijn must-visits en must-do’s.  Ik vertel mijn persoonlijke ervaringen over uiteenlopende onderwerpen. Ook kun je bij mij terecht voor het huren van een sfeervolle villa, een auto of een bootje om lekker te varen. Op zoek naar een betrouwbare Nederlandse oppas of wil je een dagje een privé yoga retreat? Dit regel ik ook graag met liefde voor je 🙂

Benieuwd naar mijn Ibiza Gevoel? Lees dan hier verder.

Veel plezier en tot ziens op Ibiza!? 

Liefs, Patricia