Hacienda Na Xamena

Hacienda Na Xamena is een hotel, spa en restaurant. De Spa in dit hotel is La Posidonia; in deze spa kun je terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen en voor diverse spa rituelen. Er zijn 15 behandelkamers, er is een relaxruimte, een hammam-douche, een sauna en daarnaast nog veel meer. De Spa la Posidonia is elke dag geopend van 10 uur in de ochtend tot 7 uur in de avond.

Naast de Spa la Posidonia vind je bij Hacienda Na Xamena ook de Cascadas Suspendidas, hier kun je elke dag terecht tussen 12 uur in de middag tot 7 uur ‘s avonds. De Cascadas Suspendidas vind je op de top van de rotsen bij Na Xamena, 200 meter boven zeeniveau. Het uitzicht is werkelijk subliem vanaf deze plek! Je vindt hier verschillende baden met verwarmd zeewater die met elkaar in verbinding staan door watervallen. Elk bad is voorzien van air jets die in 45 minuten voor een ontspannende massage zorgen van hoofd tot teen. De Cascadas Suspendidas geven je een outdoor thalasso-therapie. Met een thalasso-therapie wordt bedoeld dat het zeewater als een vorm van therapie wordt gebruikt; zeewater, algen en mineralen worden via de huid opgenomen. Badderen in deze spa geeft je dan ook een unieke en relaxte ervaring.

Als je van plan bent om een dagje naar De Cascadas Suspendidas te gaan, kun je kiezen uit de volgende pakketten:

  • Voor een bedrag van €52,- krijg je de thalasso-spa “The Suspended Cascades”, samen met een aantal snacks en een fruit cocktail.
  • Voor een bedrag van €73,-  krijg je de thalasso-spa “The suspended Cascades”, in combinatie met een 3-gangen lunch (exclusief drankjes).
  • Voor een bedrag van €84,- krijg je de thalasso-spa “The suspended Cascades”, in combinatie met een 3-ganger diner (exclusief drankjes).
  • Mocht je in het hotel verblijven, dan kost het je €35,- om een dagje hier te vertoeven.

Meer informatie? Bezoek dan ook de website van Hacienda Na Xamena.