Boot huren op Ibiza

Wat is er nou heerlijker dan met de wind door je haren uit te waaien op een boot om de mooiste stranden van Ibiza en Formentera te bezoeken? De zee is rond deze eilanden super helder en je kunt op elke plek die je wil een duik nemen of snorkelen. Je kunt bij ons twee verschillende boten huren.

Beide boten zijn zogenaamde Rib boten; dit betekent dat ze een vaste kiel en luchtbalgen bezitten en dat maakt ze zeer veilig (bijna onzinkbaar) en stabiel op het water. Beide boten hebben een capaciteit tot 12 personen. (Dit aantal is het maximaal aantal personen dat toegelaten is op recreatieboten in Spanje.)

De boten kunnen zonder schipper gehuurd worden indien je een geldig vaarbewijs hebt.

Kosten Joker Clubman
mei/oktober: € 650,- per dag
juni/september: € 700,- per dag
juli/augustus: € 750,- per dag

Kosten BSC 75 SPORT (250 pk Suzuki motor)
mei/oktober: € 550,- per dag
juni/september: € 600,- per dag
juli/augustus: € 700,- per dag

Deze prijzen zijn exclusief schipper, belasting en benzine. Bij de verhuur van een boot vragen we je € 1000,- borg te betalen. Huur je liever een boot met schipper? Dat kan vanaf € 150,- per dag, afhankelijk van de periode. De benzine kosten komen dan op je eigen rekening. De Joker Clubman wordt alleen verhuurd inclusief schipper. 

Wakeboards
Ben je op zoek naar wakeboard, donut en of waterski’s? Deze kun je huren voor € 25,- per dag. Wanneer je een boot huurt kun je gratis gebruik maken van de snorkels.

Wanneer je boekt vragen we je om vooraf in Nederland een klein voorschot over te maken als garantie. Het resterende bedrag kun je ter plekke contant betalen. Liever een kleinere boot huren? Of ben je op zoek naar een boot om meerdere dagen te huren? Vul onderstaand formulier in voor de mogelijkheden.