Ook dit jaar vindt op 21 en 22 maart weer de gaafste en grootste Ibiza fair plaats in Nederland! De IBIZA Xperience Fair. Wat kun je dit jaar verwachten?

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren in Nederland voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen. Het Ibiza Gevoel in Nederland dus…

Je waant je een dagje op de gezellige Ibiza night market, waarbij je shopt bij volle maan. Bij ons branden dus geen felle TL balken, maar is het lekker donker en uiterst sfeervol. De stands zullen allemaal hun eigen verlichting voeren, zodat je alle spullen goed kunt zien.

Wat kun je verwachten?

Er zijn op de IBIZA Xperience meer dan 150-200 stands! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze romantische en sfeervolle Ibiza by night opstelling.

Wanneer vindt de IBIZA Xperience plaats?

De fair is vindt plaats op zaterdag 21 maart van 12:00 tot 20:00 uur en zondag 22 maart van 11:00 tot 18:00 uur. Bestel je tickets via deze link en en maak automatisch kans op schitterende prijzen met je ticket!

Share: