Tegenwoordig zie je veel bloggers. Zij plaatsen o.a informatie en foto’s op hun blog over een bepaald onderwerp of stijl. Er zijn ook veel bloggers die over de Ibiza mode schrijven en inspirerende foto’s hiervan plaatsen. Het is leuk om deze bloggers te volgen en om zo een beetje in de sfeer te blijven en inspiratie op te doen.

Ibizabohogirl:

Ibizabohogirl is van de Nederlandse Yvon. Ze komt graag op Ibiza en is een grote fan van de stijl die er is. Ook reist ze veel, hier schrijft ze over op de site en  ze deelt haar outfits op haar Website.

Mytenida:

Mytenida is van de Spaanse Mayte. Ze komt vaak op Ibiza maar is ook veel te vinden in het vaste land van Spanje en natuurlijk op Ibiza.

Ze combineert de ‘Ibiza-stijl’ met huidige trends en andere stijlen. .. houdt ook erg van mooie jasjes en vesten. Ze draagt dus niet alleen maar zomerse kleding. Ook erg fijn omdat het hier in Nederland natuurlijk ook niet het hele jaar door zomers weer is. Ik vind zelf haar blog het aller-leukst. Website

Madame de rosa:

Angela Rozas is denk ik de bekendste blogger uit Ibiza. Ze is veel op het eiland en doet ook veel samen werkingen met o.a Emonk Ibiza en Las Dalias. Ze heeft een iets meer uitgesproken stijl als de bovengenoemde bloggers maar ze een erg leuk en inspirerend blog. Website.

Ik vind het altijd erg leuk om deze bloggers te volgen en om zo (ook in de winter) een beetje in de Ibiza-stijl te blijven hangen!

Share: