Bij welke winkels (of webshops) moet je zijn om Ibiza fashion te scoren? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Laarzen
Op zoek naar stoere en hippe boots? Kijk dan ook eens op Pure Ibiza Fashion. Zij verkopen de Ibiza label boots en Izi Fes laarzen. Naast laarzen kun je hier trouwens ook terecht voor diverse kleding, riemen en accessoires.

Ibiza kleding & tassen
Mirazo is een winkel én webshop (in Nederland) waar je terecht kunt voor Ibiza kleding, tassen en sieraden.  Zo vind je hier hele leuke laarzen, jurkjes, vesten, shawls, jacks en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Loop dan in Alkmaar even langs bij Mirazo. Als je liever vanaf je luie stoel thuis je kleding bestelt is dat ook mogelijk, bekijk dan de website van Mirazo.

Bikini
Op zoek naar de enige echte Bikinibza? Met deze handgemaakte bikini’s val je zeker weten op wanneer je op het strand ligt! De bikini’s van Bikinibiza zijn bewerkt met bedeltjes, buttons of kraaltjes. Elke Bikinibiza bikini is dan ook uniek! In Nederland kun je deze bikini o.a. kopen bij de webshop HipenChic en bij Damestassen Enzo. Op zoek naar andere exclusieve Ibiza-style bikini’s’? Via de website van White-Ibiza vind je ook hele mooie exemplaren!

Jurkjes van Yangzom
Op zoek naar een zomers en kleurig jurkje? Kijk dan eens bij Yangzom! Citaat van Yangzom: “Yangzom is a holiday clothing brand designed in Ibiza. All clothes are inspired by the Ibiza lifestyle: Feeling and looking good 24/7 wherever you are.” Meer weten? Kijk dan op hun website op Facebook pagina.

Mens only
Ook de heren kunnen terecht voor typische Ibiza shorts (en meer). Hiervoor ben je aan het juiste adres bij Syd & Rex. Zoals ze zelf aangeven: “Designed in Ibiza, Seen Around the World.” In hun collectie vind je onder andere strandkleding, T-shirts, polo shirts, petten, tassen en handdoeken. Kijk op de website van Syd & Rex voor het volledige aanbod.

Fashion inspiratie @ Pinterest Zit je ook op Pinterest? Wij pinnen kleding en accessoires die het Ibiza Gevoel hebben. Nieuwsgierig?

Heb je zelf nog Ibiza fashion tips? Laat het ons weten!

Share: