Dit jaar zal Carl Cox zijn 10 jarig jubileum vieren in de Space. Hij heeft ondertussen al vele fantastische seizoenen in de Space gehad. Iets waar vele andere dj’s alleen maar van kunnen dromen.

Uiteraard draait Carl Cox al langer dan deze 10 jaar in de Space. Het is al lang geleden begonnen met zijn zondag sessies op het terras in de Space.
In de afgelopen jaren is de dinsdagavond in Space uitgegroeid tot een groot event.

Voor velen is het onvoorstelbaar dat het al 10 jaar terug is dat de Space in Ibiza de dansvloer open stelde voor Carl Cox Revoltion.  Zijn management, Safehouse,  is van plan om er weer een fantastische zomer van te maken en het jubileum goed te vieren waarbij alle Carl Cox liefhebbers zijn uitgenodigd.  Dit jaar kunnen we een mix van verschillende top artiesten verwachten met daarbij uiteraard een zeer goede geluid- en lichtshow.

Wanneer kun je Carl Cox horen én zien draaien deze zomer?
Elke dinsdagavond in de Space kun je genieten van de tunes van Carl Cox. De openingsparty zal op 5 juli zijn en de closingparty vindt op 20 september plaats. Er zal ook een speciale avond komen om het 10 jarig jubileum te vieren, maar deze datum is nog niet bekend.

Citaat van Carl Cox via ibiza-spotlight: “I cannot believe it’s 10 years,” says Carl. “It’s gone so fast. Space and Ibiza are my two most favourite things in the world. When I play it is like playing at home – the crowds and the parties are always amazing.”

Persoonlijk ben ik van mening dat de avond van Carl Cox in Space een groot feest is waarbij je gegarandeerd een top nacht beleefd. Ik zou hem dan ook zeker op je to-do lijstje zetten als je dit jaar van plan bent om naar Ibiza te gaan!

Kijk ook op de volgende websites voor de laatste informatie over Carl Cox in de Space:
www.spaceibiza.com
www.carlcox.com

Share: