Als je eenmaal lekker op vakantie bent op Ibiza en je daardoor helaas je wekelijkse yogales moet missen, kun je gelukkig ook nog terecht bij 1 van de leuke yogascholen op het eiland!

Yoga leeft op Ibiza. Je kunt puur voor de yoga naar Ibiza gaan met een retraite maar ben je nu op vakantie met familie of vrienden, dan kun je ook altijd nog een losse les mee pakken bij bijvoorbeeld:

Pure Om Ibiza in Sta. Eularia – midden in Sta. Eularia vindt je Pure Om. De enthousiaste Lija leidt je door de lessen Hatha, Yin, Morning flow, Soft Yoga en meer. Er worden veel lessen op verschillende tijden gegeven waardoor je nooit vast zit aan een bepaald uurtje. Je kunt meedoen aan een losse les, deze kost €15. Bekijk hun website.

Amante Yoga Photograph by Nic Click

Amante Ibiza in Cala Llonga – De welbekende beachclub Amante geeft ook yogalessen. Deze lessen kosten €30 en na de yogales kun je genieten van een heerlijk ontbijt. Amante ligt op een speciale locatie waardoor je tijdens je yogales uitkijkt op de zee. Heel bijzonder! Wil je dit graag doen? Dan moet je van te voren wel even reserveren. Bekijk hun website.

The Workout club in Talamanca – Wat ook een leuke ervaring is, is yoga op het strand. Dit biedt o.a. The Workout Club van de Nederlandse Virgil en Marisa aan. ‘S ochtends volg je hier je yogales op het strand van Talamanca. Met de geluiden van de zee en het zand onder je kun je niet anders dan ontspannen! Ga je liever voor een andere sportieve les? Kijk dan even op hun website.

work-out-club-ibiza-1000x456

 

 

Share: