Voor mij (en voor mijn gezin) heeft een mooie villa op Ibiza altijd de voorkeur voor een verblijf op Ibiza. Een villa moet voor mij altijd een bepaalde sfeer uitstralen en een zwembad is ook zeker een must. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat een huis kindvriendelijk is, aangezien ik zelf ondertussen twee kindjes heb. Een van mijn lievelingsvilla’s op het eiland deel ik graag met jullie in deze blog.

Zoals gezegd kiezen wij het liefst altijd voor een mooie villa op Ibiza. Alleen wanneer we met ons eigen gezin naar het eiland reizen, kiezen we vaak voor een appartement of apart-hotel. Een villa is vaak namelijk een stuk groter dan wij met ons eigen gezin nodig hebben. Als we met onze vaste vrienden en hun kind (of kinderen) naar Ibiza gaan, verblijven we altijd in een mooi huis op het eiland.

Prijzen van een villa

Een villa op Ibiza is supermooi, maar er hangt vaak wel een (flink) prijskaartje aan vast. Echter, in het hoogseizoen een weekje verblijven in een vakantiehuis in Zeeland kan net zo duur zijn als een mooie villa op Ibiza. Daarnaast heb je op Ibiza ook veel (voor Ibiza begrippen) betaalbare villa’s. Als je met meerdere vrienden of een ander gezin naar Ibiza gaat en de kosten van een villa deelt, zijn de kosten sowieso een stuk aantrekkelijker wanneer je in een huis verblijft. Persoonlijk sparen wij liever wat extra geld voor een verblijf in een mooi huis, dan in een goedkoop en minder comfortabel appartementje te verblijven. Ibiza staat voor mij namelijk voor comfort en lekker genieten.

De beste kindvriendelijke villa op Ibiza

De villa waar ik nog altijd zo enthousiast over ben, is villa Casa Ami gelegen in het Benimussa gebied. Ik deel graag de hoogtepunten van dit huis:

  • 4 slaapkamers. Hiervan bevinden zich 2 slaapkamers in het hoofdhuis, de andere slaapkamers zijn aparte gastenverblijven met een eigen ingang. Je hebt veel privacy in dit huis.
  • Het huis is geschikt voor 8 volwassenen.
  • Vanaf 2.999 per week.
  • De 2 aparte slaapkamers hebben ieder nog een extra aansluitende kamer waar een kind (of kinderen) kunnen slapen.
  • Een mooi zwembad met een groot gedeelte ondiep, erg geschikt voor kinderen.
  • Bij het huis vind je diverse speeltoestellen en zelfs een gaaf speelhuis!
  • Je hebt hier ook een mooie buiten sportruimte.
  • Genoeg chill- en loungeplekken, de foto’s hierboven zeggen genoeg.
  • De locatie van dit huis is perfect: dicht op alle hotspots.

In de meer dan tien jaar dat wij op Ibiza komen staat dit huis op Ibiza echt in mijn persoonlijke top 3! Het is een heerlijke plek om met meerdere vrienden, stellen of gezin te verblijven. Ook enthousiast? Check dan deze link om te kijken wanneer het huis beschikbaar is in 2021. Let op: diverse weken in 2021 zijn al geboekt! Wil je ook in dit prachtige huis verblijven? Wacht dan zeker niet te lang 🙂

Share: