Altijd al willen kennismaken met Lolea Sangria? Of wellicht ken je het al en ben je al fan, net als wij! Wij hebben nu een leuke winactie. We verloten een setje met 2 flesjes Lolea Sangria. Hoe maak je kans? Post hieronder een berichtje waarom jij graag een setje Lolea Sangria wil winnen (of stuur het eventueel via de mail). Volgende week maken de winnaar bekend!

Wat is Lolea Sangria?
Lolea Sangria is een sangria met een lichte bubbel. No1 is gemaakt van Cabernet Sauvignon, Merlot en Tempranillo druiven. Het is een fijne sangria met geuren van kaneel en fruit. No2 is gemaakt van de Muscat druif. Je ruikt in deze sangria vanille, sinaasappel en limoen. Beide drankjes zijn een heerlijk drankje als aperitief of lekker bij de bbq. Deze handzame flesjes gaan makkelijk mee in je tas 🙂 cheers!

Serveertip: Schenk Lolea Sangria koud en drink hem met een ijsklontje en een stukje fruit zoals een sinaasappel partje of aardbei.

De flesjes Lolea Sangria zijn nu tevens in de aanbieding bij Ibiza Webshop, zo betaal voor je een flesje nu slechts € 3,00! 

Share: